AcasăOldMadalina Radu, sexy la Cannes – Galerie Foto

Madalina Radu, sexy la Cannes – Galerie Foto

Madalina-Radu-sexy-la-CannesMadalina Radu, sexy la Cannes

Madalina Radu a avut parte de o distractie ca-n filme la Cannes, acolo unde s-a relaxat si a facut poze pe un iaht alaturi de cateva dintre prietenele ei.

Madalina-Radu-sexy-la-Cannes
Madalina Radu, sexy la Cannes

Madalina Radu a inceput anul bine. A fost in Thailanda, in Turcia, iar acum pe Coasta de Azur. Impreuna cu Mihaela Moise de la „Acces Direct” si cu Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu, OTV-ista Madalina a fost la Festivalul International de Film de la Cannes, scrie showbiz.ro.

Dupa cum a scris pe Facebook, acolo unde a postat si pozele din mini-vacanta, sexoasa prezentatoare spune ca a avut parte de una dintre cele mai frumoase escapade, alaturi de prietenele ei si s-a distrat cu fetele cum a stiu mai bine.

Au facut plaja pe un iaht, au profitat de vremea frumoasa de afara si au facut poze in costum de baie, pentru ca au ce arata! Madalina a afisat la Cannes un look nou, de invidiat, bronzata si cu extensii, si a tinut sa pozeze topless pe iaht, spre deliciul celorlalti turisti!

[nggallery id=9]

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
2.840 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger