AcasăShortlist - 23 ianuarie 2013

Shortlist – 23 ianuarie 2013

„Mi-am gasit fericirea si linistea”. Victor Slav recunoaste ca s-a mutat cu Bianca dupa doar doua fu**iuri.

 

 

Anunt uluitor facut acum cateva minute de Stefan Banica: „Divortul va avea sase-sapte termene. Toate la Sala Palatului!”

 

 

Speriati ca au dat-o in bara cu „Dallas”, sefii de la Antena 1 vor sa cumpere serialul de succes „Linia maritima Onedin”.

 

 

Intrebarea zilei. Cine e iresponsabilul creatorul de moda care a spus „poti sa consumi o femeie ca pe o aspirina, in toaleta unei bai”?

 

 

Legatura uluitoare dintre „Alcibiade” si „DD”. Rudele, vecinii si prietenii au scuipat ecranul dupa ce au auzit asta! Replica monumentala la Romania TV: „Draga, Corina Dragostescu, eu am fost injurat sistematic la OTV, tu nu?!”

author avatar
Gabriela Stanciu
2.207 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger