AcasăOldAndrei Cristea a ratat Karlsruher

Andrei Cristea a ratat Karlsruher

Atacantul dinamovist s-a prezentat, ieri, la vizita medicala, la Institutul National de Medicina Sportiva, si a declarat, pe un ton diplomatic, ca este sceptic in ceea ce priveste realizarea transferului sau la Karlsruher SC.

In ultimele doua stagiuni din Liga 1, s-a tot vorbit de posibile transferuri in dreptul lui Cristea: Brescia, Energie Cottbus, ŢSKA Moscova si/sau Lazio Roma. “Eu sunt in programul echipei si ma gândesc la Dinamo. Sub nicio forma nu ar fi o dezamagire daca nu s-ar realiza transferul. Colegii
m-au felicitat, dar nu avea rost pentru ca sunt la Dinamo si cred ca voi ramâne la Dinamo”, a afirmat, ieri, Andrei Cristea. ”Exista un interes insistent al gruparii germane pentru achizitionarea lui Cristea, dar mai sunt multe lucruri care ne separa pâna la solutionarea tranzactiei”, a declarat Nicolae Badea, care – in alta ordine de idei – a confirmat faptul ca exista discutii pentru imprumutul a trei jucatori din Germania la echipa antrenata de Ioan Andone.

*Golgeterii actuali, marfa second-hand*

A devenit un obicei ca in ultimii ani golgeterii intrecerii interne sa se transfere in ligile secunde. Putea fi si cazul lui Cristea, dar la fel s-a intâmplat cu precedentii goleadori din Liga 1: Gigel Bucur (transferat la Kuban Krasnodar, pentru 800.000 de euro), dar si cu Ionel Danciulescu (plecat la Hercules Alicante, pentru un milion de euro).

Flavius Dobrescu

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
42 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger