AcasăNewsInfiorator: S-a trezit din anestezie, in timpul operatiei, si a simtit fiecare...

Infiorator: S-a trezit din anestezie, in timpul operatiei, si a simtit fiecare taietura!

(foto: captura Daily Mail)

O tanara a trecut prin momente cumplite, despre care cu greu are puterea sa vorbeasca. S-a trezit din anestezie, pe masa de operatie, si a simtit fiecare taietura, a auzit fiecare vorba a medicilor, fara sa poata striga dupa ajutor.

 

(foto: captura Daily Mail)

Sarah Newton (32 de ani) a trait pe pielea ei o experienta desprinsa parca din scenariul unui film de groaza. Tanara britanica s-a lasat pe mana medicilor, fara sa se gandeasca vreo clipa ca va indura cosmarul vietii. Ca urmare a unei greseli incredibile, femeia s-a trezit din anestezie cu mult inainte ca interventia chirurgicala sa se incheie.

Au fost zeci de minute in care pacienta a fost, practic, prizoniera in propriul trup. Chiar daca era complet constienta, pentru ca toti muschii ii erau amortiti, Sarah nu s-a putut misca si nici macar nu a putut scoate un sunet, pentru a-i face pe medici sau pe asistente sa vada ca e treaza. „Am incercat sa-mi misc degetele de la picioare, dar n-am putut. Am incercat sa fac in asa fel incat inima sa-mi bata mai tare, cat sa observe ceva, dar n-au observat. N-am putut nici macar sa clipesc (…) Am crezut ca o sa mor”, a povestit tanara despre clipele ingrozitoare prin care a trecut in urma cu aproape doi ani, potrivit Daily Mail.

Nestiind prin ce trece pacienta lor, doctorii au continuat interventia menita sa-i dreneze lichidiul acumulat in creier, printr-o procedura complexa, realizata la nivelul stomacului. Fiecare taietura si fiecare cusatura a fost simtita pe deplin de tanara pacienta, pentru ca doctorul a decis sa opreasca prea devreme doza de anestezic pe care o primea Newton. Abia dupa alte cateva zeci de minute de la incheirea operatiei, britanica si-a recapatat glasul si a putut sa-si urle durerea. Pentru drama prin care a trecut, Sarah a primit de la spitalul unde a fost operata daune de aproximativ 35.000 de euro.

514 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger