AcasăOldMai nou, stelistul MM se afiseaza cu câinii!

Mai nou, stelistul MM se afiseaza cu câinii!

Managerul general al Stelei si-a tras poza noua de profil pe Facebook. MM Stoica apare acum alaturi de cateaua sa, Chelsea, un superb exemplar din rasa Berner Sennenhund (Ciobanesc alpin de Berna).

Mihai Stoica o considera pe Chelsea “prietenul cel mai bun”. Ciobanescul de Berna este un câine de talie mare, alert, afectuos si foarte inteligent, iar managerul din Ghencea detine aceeasi parere: e foarte apropiat de persoanele cunoscute si fioros cu „dusmanii”. Desi MM a avut si are Steaua la inima, el a ales numele câinelui dupa fosta echipa a lui Dan Petrescu, Chelsea Londra. Ca fapt divers, fostul colaborator al lui Stoica de la Urziceni si-a botezat si fata cu numele gruparii britanice, Petrescu mergând pâna acolo incât a cerut modificarea stemei echipei ialomitene, noul logo al Unirii semanând izbitor cu cel al formatiei de pe „Stamford Bridge”.

*Câine specializat sa pazeasca turmele*

Ciobanescul de Berna, cunoscut ca „Berner Sennenhund”, este unul din cele patru varietati de câini elvetieni de munte. Celelalte trei sunt Appenzeller Sennenhund, Entlebucher Sennenhund si Greater Swiss Mountain Dog. Initial, rasa ciobanesc de Berna era folosita pentru a pazi turmele de animale.

Mihai Koblenko

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger