AcasăOldUite cu cine l-a inlocuit Bianca Dragusanu pe Cristea!

Uite cu cine l-a inlocuit Bianca Dragusanu pe Cristea!

(foto: facebook)

Bianca Dragusanu nu poate sta singura. Daca nu poate petrece timpul liber cu iubitul sau, Adrian Cristea, fotomodelul gaseste repede pe cineva cu care sa-l inlocuiasca.

(foto: facebook)

Frumoasei Bianca Dragusanu nu ii place deloc sa stea singura, asa ca daca are timp liber, iar iubitul sau este ocupat, isi gaseste imediat pe cineva cu care sa se distreze.

La fel s-a intamplat si acum, cand Bianca a petrecut timpul cu o prietena cu care s-a distrat foarte tare. Frumosul fotomodel nu a pierdut ocazia de a posta mai multe fotografii pe reteaua de socializare, Facebook, si pentru a tine legatura cu admiratorii sai.

(foto: facebook)

Spre deliciul internautilor, Dragusanu a postat duminica dimineata o fotografie stand in pat cu o prietena, fiind pregatita de somn. Alaturi a scris si mesajul: “Ne-am distrat si noi ca fetele :)) e prima dimineata in care va spun: Somn usor! :))”.

Reactiile din partea prietenilor din mediul virtual nu au intarziat sa apara, in mai putin de sase ore de la publicare, poza strangand peste 1.600 de aprecieri si zeci de comentarii.

author avatar
Andra Nesu
1.027 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger