AcasăOldNicoleta Luciu, rochie indrazneata la Vocea Romaniei

Nicoleta Luciu, rochie indrazneata la Vocea Romaniei

(foto: facebook)

Era normal ca Nicoleta Luciu sa impresioneze cu tinuta ei si la finala show-ului „Vocea Romaniei”.

(foto: facebook)

Pana acum i-a impresionat pe telespectatori cu rochii transparente sau cu cate un decolteu urias. Daca in celelalte editii de la „Vocea Romaniei” Nicoleta Luciu a fost ba prea decoltata, ba prea transparenta, de data aceasta, in finala show-ului, frumoasa bruneta a aparut prea imbracata!

Nicoleta Luciu a imbracat o rochie neagra, lunga, cu un impresionant slit, dar si decupata in zona spatelui. Pe coapse, pe umeri si pe maneci, tinuta a avut aplicate mai multe motive metalice ascutite, ceea l-a facut pe colegul sau de platou, Pavel Bartos, sa exclame dezamagit: „Nici nu poti s-o iei in brate, ca te-nteapa!”

(foto: vocearomaniei.protv.ro)
author avatar
Andra Nesu
898 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger