AcasăNewsAstrele ii poarta noroc lui Ponta si ii pun pe jar pe...

Astrele ii poarta noroc lui Ponta si ii pun pe jar pe Basescu, Antonescu si Blaga

Astrele sunt de partea lui Victor Ponta in 2013

Victor Ponta va fi rasfatat de astre in 2013, spun astrologii.

 

Astrele sunt de partea lui Victor Ponta in 2013

Premierul Victor Ponta va beneficia de un aspect astral favorabil si in noul an. Astrologii spun ca Ponta, nascut in zodia Fecioarei, va continua sa fie pe val si in 2013.

Traian Basescu va trebui in schimb sa fie mult mai atent

Adversarul sau, scorpionul Traian Basescu, va trebui in schimb sa fie mult mai atent, in situatia sa astrele pastrandu-se capricioase inca doi ani de acum incolo, pana la sfarsitul lui 2014. Nici Crin Antonescu si Vasila Blaga nu pot spune ca sunt rasfatati de stele. Chiar daca este ”coleg” de zodie cu Ponta (Fecioara), Crin Antonescu va avea parte de momente tensionate incepand din iunie, cand unele dintre deciziile sale risca să fie contestate de oamenii din jurul sau.

Vasile Blaga trebuie sa fie cu ochii-n patru anul viitor

Pentru pedelistul Vasile Blaga, nascut in zodia Leului, 2013 va fi un an plin de confruntari, confruntari in care liderul PDL nu va avea parte de sprijinul scontat. La anul, astrele cocheteaza si cu Liviu Dragnea (Scorpion), pe care il vor sustine puternic in a doua parte a anului. Dupa un debut politic nu tocmai reusit, Mihai Razvan Ungureanu va trebui sa traga serios in 2013, si asta fara ca stelele sa-i garanteze reusita. Dincolo de astrogramele personale, astrologii avertizeaza ca 2013 este un an contradictoriu, in care dusmanii de ieri pot deveni partenerii de maine. Inclusiv in politica.

 

author avatar
Simona Badulescu
904 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger