AcasăOldUn Mos Craciun Americanu' la Spitalul „Dr.Victor Gomoiu“

Un Mos Craciun Americanu’ la Spitalul „Dr.Victor Gomoiu“

Ieri, la Sectia Neurologie a Spitalului clinic de copii „Dr. Victor Gomoiu” din Bucuresti a fost zi de sarbatoare. Adela Chirica l-a adus pe Mos Craciun mai devreme, pentru a alina suferinta celor 80 de micuti bolnavi.

Adunati in jurul bradului frumos impodobit, cei mici au primit cadouri de la Mos Craciun – Emil Mitrache, vizitiul lui, Dragos Mostenescu, si frumoasele „asistente” Adela Chirica si Laura Cosoi. Cea care a initiat si organizat evenimentul, Adela Chirica, ne-a dezvaluit ce anume a determinat-o sa munceasca timp de doua luni, zi si noapte, pentru campania „Daruieste Craciunul”: „Am declansat actiunea in calitate de mama a unui copil care a fost bolnav si s-a facut bine in acest spital. Fiul meu, Davis, avea doar 7 luni când a facut o criza de epilepsie, chiar de Craciun. S-a vindecat cu ajutorul medicilor de exceptie, dr. Teleanu si dr. Antrasian, carora le voi fi recunoscatoare toata viata. Anul acesta, evenimentul are o amploare mai mare, datorita sprijinului consistent pe care mi l-au oferit ziarul „National” Atlantis Club, Gianina Punkosti, Sorin, actorii invitati, Emil, Dragos, Laura, si prietena mea cea mai buna, Mirela. Ei m-au ajutat sa strângem cadourile pentru copilasi, sa pregatim momentele artistice si n-am cuvinte sa le multumesc.” Micii dansatori de la Atlantis Club, machiati de Sorin, au dat un spectacol antrenant, apoi au prezentat creatiile designerului Gianina Punkosti. „Mi-a placut sa fiu Mos Craciun – ne-a spus Emil Mitrache – am si eu un baietel de un an si stiu ce inseamna aceasta bucurie pentru un copilas.” Dragos Mostenescu, care are trei copii, a fost incântat sa ajute: „Numai copil bolnav sa nu fii! O felicit pe Adela pentru generozitatea ei. Destul de rar se intâmpla ca oamenii cu bani sa faca asemenea gesturi. Majoritatea se limiteaza sa dea o suma. E altceva când participi cu trup si suflet!”.

GABRIELA HUREZEAN

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
179 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger