AcasăMONDENFlorin Chilian este acuzat ca a furat 850.000 lei

Florin Chilian este acuzat ca a furat 850.000 lei

Circa 90 de artisti il acuza pe cantautor ca le-ar fi furat sute de milioane din drepturile de autor.

Florin Chilian trebuie sa spuna in instanta ce a facut cu banii

Lumea muzicala e gata sa explodeze dupa ce 90 de artisti au aflat ca nu-si vor mai primi banii cuveniti din drepturile de autor.

Stela Popescu

Acestia l-au dat in judecata pe Florin Chilian pe motiv ca si-ar fi insusit 850.000 de milioane in loc sa le distribuie lor banii.

Alexandru Arsinel

Interpretul a fost pana de curand presedintele ARAIEX, organism de gestiune colectiva infiintat de Adriana Bahmutan si Silviu Prigoana, insa Chilian a renuntat la functie si a ramas doar presedinte onorific.

Iulian Vrabete

Printre cei care-l acuza de furt se numarar Alexandru Arsinel, Vlad si Mihaela Cernea de la Class, Mihai Cernea (Bubu din LaLa Band), Stela Popescu, Cristi Minculescu si fostii lui colegi din trupa Iris, Iulian Vrabete de la Holograf, Adrian Despot (Vita de Vie), Elena Merisoreanu, Elisabeta Turcu si multi altii.

Adi Despot

Potrivit site-ului nefiltrat.ro povestea este complicata pentru ca o parte din semnatarii plangerilor impotriva lui Chilian nici nu stiau ca au semnat vreo reclamatie.

Cristian Minculescu

Elena Merisoreanu a spus ca habar n-avea ce semneaza, pentru ca era la filmari si nu a fost atenta. „A venit Gheroghe Turda sa ne spuna ca trebuie sa semnam ceva pentru o sedinta. (…) Am semnat ca primarul, si nu doar eu, si Elisabeta Turcu”, spune interpreta, precizand ca s-a certat cu Turda din aceasta cauza si ca de fapt ea si-a luat banii.

author avatar
Alina Creanga
953 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger