AcasăNewsLista drumurilor nationale pe care nu se circula din cauza viscolului

Lista drumurilor nationale pe care nu se circula din cauza viscolului

O serie de drumuri nationale din mai multe judete sunt blocate, joi dimineata, din cauza viscolului si a zapezii depuse deja pe carosabil. Vremea nefavorabila ingreuneaza interventia utilajelor de deszapezire.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a anuntat ca la aceasta ora, traficul rutier este intrerupt pe urmatoarele sectoare de drumuri nationale (DN): DN 11A Podul Turcului – Barlad, DN 23A Milcovul -Tataranu, DN 23B Maicanesti -Cioresti (ruta ocolitoare DJ 204B-Ciorasti-Tataranu Maicanesti); DN 24A Murgeni-Ranzesti; DN 26  Blagesti-Murgeni;  DN 24C Manoleasa-Radauti Prut; DN 2N Bogza-Dumbraveni; DN 41 Oltenita-Daia. Pe aceste sectoare de drum, circulatia a fost intrerupta din cauza vantului puternic, potrivit reprezentantilor CNADNR.

De asemenea, din cauza conditiilor meteo, circulatia vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone a fost restrictionata pe urmatoarele rute: DN 24B Husi-Albita, viscol; DN 2L Tisita-Panciu; DN 3 Fundulea –Calarasi.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa nu plece la drum fara sa aiba masinile echipate cu cauciucuri de iarna si lanturi si sa conduca prudent, adaptand viteza conditiilor de trafic.

Vremea rea continua si in urmatoarele ore. Meteorologii au emis in aceasta dimineata avertizari nowcastind Cod portocaliu de ninsori si viscol, pentru mai multe judete. La aceasta ora, a ramas in vigoare doar cea emisa pentru Braila, Buzau si Ialomita. In zonele mentionate se vor semnala intensificari ale vantului de peste 70 km/h, iar vizibilitatea va fi scazuta sub 200 de metri, izolat si sub 50 metri. Pana la orele 20 este valabila si o avertizare Cod galben de ninsori si vant puternic, emisa joi, incepand cu ora 9.30. Zonele vizate sunt Dobrogea, in estul Munteniei si in sudul Moldovei.

Ramaneti pe national.ro pentru a afla, in timp util, toate informatiile despre situatia traficului rutier!

490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger