AcasăOld„Mi-a rapit fetitele!“

„Mi-a rapit fetitele!“

“National” a aflat ca fata cea mare a milionarului i-a trimis mamei ei mai multe SMS-uri in care ii cere ajutorul disperata!

Scandalul dintre sotii Uzunov e departe de a se fi terminat, victime sigure in toata aceasta telenovela fiind cele doua fetite rezultate din casnicia de aproape zece ani a celor doi.

Desi judecatorii Tribunalului Bucuresti i-au acordat custodia celor doua fetite, miliardarul Eduard Uzunov isi traumatizeaza propriii copii. „Ajutor! Te iubesc, scapa-ma de aici” este mesajul pe care Cristina Uzunov l-a primit, ieri, de la fata cea mare. Ce poate fi mai rau pentru o mama decât sa stie ca propriii copii sunt in pericol si sa nu poata face nimic pentru a-i ajuta. „Uzunov mi-a rapit fetele”, a declarat, in exclusivitate pentru „National”, Cristina Duma, fosta Uzunov. Cum s-a ajuns aici? „Eduard Uzunov a venit vineri sa-si ia fiicele conform programului de vizita stabilit de instanta de judecata. Trebuia sa le aduca inapoi duminica seara, insa de vineri a urmat cel mai cumplit cosmar pe care il poate trai cineva. Fetele m-au sunat in continuu si mi-au dat mesaje ca sunt inchise si nu au voie sa comunice cu nimeni. Am aflat, ulterior, ca fata cea mare, Marie-Rose, a fost pocnita de propriul tata, spargându-i buza”, sustine Cristina Duma.
De sâmbata pâna ieri, Cristina a inceput o cursa nebuna pentru a afla unde sunt fetele sale si, mai ales, daca sunt tefere. A aflat, in cele din urma, din SMS-urile trimise de fata cea mare ca Eduard Uzunov le-ar fi scos din Bucuresti si le-ar fi dus la munte. „La un moment dat, am fost sunata de pe un numar necunoscut si nu am raspuns. De fapt, era Marie-Rose care a reusit, in final, sa-mi transmita printr-o mamica a unei colege de clasa ca tatal ei a batut-o si i-a curs sânge de la buza”, a continuat fosta sotie a „regelui imobiliarelor”. Panicata si disperata, primul lucru pe care l-a putut face Cristina Uzunov a fost sa alerteze autoritatile, inregistrând plângeri la Politia Capitalei, urmând ca politistii sa afle ce se intâmpla de fapt cu Ivonne si Marie-Rose Uzunov. „Orice mama in situatia mea ar fi disperata. Este cumplit sa primesti mesaje de la fiica ta care cere ajutor, ca a fost batuta de tatal ei si ca este tinuta inchisa pentru a nu putea vorbi cu nimeni”, a conchis Cristina Uzunov care crede ca, in cele din urma, comportamentul fostului sot fata de propriile fiice va fi pedepsit de organele abilitate.

*SMS-urile trimise de fetita in 5 decembrie*

ora 17.07 (in Ajun de Mos Nicolae): “am plecat”
„mama te rog ajutama”
ora 19.48: „Mami, dar Daca Nu mai venom (nota redactiei – venim) de aici??? Ce ne facem”
ora 19.55: “Mami, mami???”
ora 20.28: “Nea cazat la Mara hotel sinaia”. “ajutor”
Dupa acest mesaj, telefonul fetitei a fost inchis pâna a doua zi dupa amiaza!
6 decembrie – ora 15.12: “te iubesc scapama Te inplor”
ora 15.31: “ma ajuti ????”
Cristina Uzunov a raspuns la fiecare sms trimis de catre Marie-Rose, iar aseara, dupa ce a intrebat, din nou, unde sunt cazate, telefonul a fost inchis!

Nicole Ionescu

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger