AcasăSPORTMighty Mo e Mos Craciun pentru fanii K1 din Romania

Mighty Mo e Mos Craciun pentru fanii K1 din Romania

Mighty Mo, una dintre vedetele galei Superkombat de sambata, de la Polivalenta, va interpreta maine rolul de Mos Craciun pentru adulti. Americanul va imparti daruri la Baneasa Shopping City pentru toti iubitorii sporturilor de contact din Romania.

Mighty Mo va oferi cadouri, maine, fanilor K1 din Romania

Fanii K1 sunt asteptati maine la Baneasa Shopping City pentru a asista, incepand cu ora 16.00, la cantarul oficial de dinaintea marii gale. Toti cei 14 sportivi care vor lupta in finala Superkombat vor fi timp de doua ore la dispozitia sustinatorilor, ei urmand sa acorde autografe si sa faca poze.

Organizatorii se asteapta ca Polivalenta sa fie plina sambata seara

In plus, Mighty Mo si celelalte vedete vor acorda posibilitatea fanilor sa achizitioneze bilete la jumatate de pret, astfel ca numai intre orele 16.00 si 18.00 tichetele vor costa intre 25 si 750 de lei (in mod normal costa intre 50 si 1.500 de lei). In Romania a ajuns deja si miliardarul sud-corean Mike Kim, proprietarul circuitului mondial K1, cel care se va inspira din organizarea Superkombat pentru galele viitoare in care vor lupta legendele care se afla sub contract cu renumitul brand asiatic. Finala Superkombat de sambata, cel mai mare eveniment de K-1 al anului, va avea loc la Sala Polivalenta din Capitala, va incepe la ora 22.00 si va fi transmis in direct in 80 de tari prin intermediul Eurosport, dar si in sistem pay-per-view in Japonia, China si SUA.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger