AcasăSPORTCFR Cluj - 25 de milioane de euro din participarea in Liga...

CFR Cluj – 25 de milioane de euro din participarea in Liga Campionilor!

CFR Cluj - o echipa care aduce profit

Cele 10 puncte acumulate in cele sase confruntari cu United, Galatasaray si Braga, plus bonusul acordat de UEFA pentru calificarea in faza gruperlor, l-au umplut de bani pe finantatorul Arpad Paszkany.

CFR Cluj - o echipa care aduce profit

CFR Cluj a obtinut trei victorii in faza grupelor UCL, perfoemante platite de UEFA cu cinci milioane de euro. Din bilete, ardelenii au mai strans inca doua milioane de euro, in timp ce restul sumei, pana la 25 de milioane de euro, provine din cota de market-share. Toti banii vor intra in conturile clujenilor pana cel mai tarziu la 1 iunie 2013.

Daca trupa antrenata de Paolo Sergio ar fi reusit sa se califice in optimile de finala ale Ligii Campionilor, atunci CFR mai lua cinci milioane de euro. Astfel, pentru o participarea in primavara Europa League, „feroviarii” au un bonus de numai 200.000 de euro. In sezonul trecut, desi n-au acumulat niciun punct in aceasta competitie, Otelul Galati a incasat 18 milioane de euro. De trei ori prezenta in faza grupelor, Steaua s-a ales cu 23,1 milioane euro, in timp ce Unirea Urziceni a strans „doar” 17,7 milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
758 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger