AcasăOld„Sunt prostul-prostilor! Sunt cel mai fraier!“

„Sunt prostul-prostilor! Sunt cel mai fraier!“

Universitatea Craiova a ajuns la al 5-lea meci consecutiv fara victorie, dupa ce a pierdut, vineri seara, scor 1-2, pe terenul campioanei CFR Cluj. Patronul Adrian Mititelu a avut un moment de luciditate, spunând ca a cheltuit milioane de euro si nu a realizat nimic.

„Am gresit când am crezut in nebunia mea ca nu e bine sa vinzi jucatori. Puteam sa dau un jucator vara, altul iarna… Asa faceam fotbal-business si scoteam bani. Am gândit ca un suporter, iar inima de suporter m-a tradat”, a erupt Mititelu.

*„Nu m-am ales cu nimic“*

„Am platit salarii de invidiat la echipe din Bucuresti si nu m-am ales cu nimic. Soava lua 315.000 de euro pe an si apoi era cel mai tare in gura la antrenamente: ii raspundea obraznic antrenorului. Ca sunt antrenamentele prea lungi si ca la echipa e puscarie. Pai cine e de vina? Eu! Sunt prostul prostilor si cel mai fraier”, ne-a declarat, abatut, Adrian Mititelu.

*„Cu Piti vorbesc o data pe luna“*

„In tara n-o sa vând niciodata si de asta nu ma vindec. Asta mi-ar mai trebui, sa-i vad pe Costea sau pe Prepelita in tricoul Stelei sau al lui Dinamo. Pai, as face infarct!”, a mai adaugat patronul Craiovei. Intrebat care e relatia cu Piturca, Mititelu a luat o pauza de câteva secunde: „Nu m-am bagat deloc peste el. Nu e de vina de el, dar nici eu nu pot fi fericit cu astfel de rezultate. Cu Piturca am vorbit de 4 ori in 4 luni, cam o data pe luna. Ii dau mâna libera, insa sunt dezamagit de rezultate. Nu stiu ce sa mai fac”.

*Cele mai mari salarii date la Univ. Craiova in mandatul Mititelu*

450.000 dolari: Dorel Stoica
315.000 euro: Florin Soava
300.000 euro: Florin Costea
300.000 dolari: Juliu Wobay
275.000 dolari: Andrei Prepelita

Flavius Dobrescu

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
43 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger