AcasăSPORTOprita, ofertat de o echipa din Azerbaidjanul de Est

Oprita, ofertat de o echipa din Azerbaidjanul de Est

In cariera sa, Oprita a jucat cele mai multe meciuri pentru Steaua (107)

Pus pe liber de Petrolul Ploiesti, veteranul Daniel Oprita a primit o oferta exotica tocmai din Iran. Jucatorul de 31 de ani este curtat de echipa iraniana Tractor Sazi Tabriz, grupare care a avut, in medie, 70.000 de spectatori la meciurile de pe teren propriu in acest sezon.

In cariera sa, Oprita a jucat cele mai multe meciuri pentru Steaua (107)

Sfatuit sa-si caute de munca in alta parte, petrolistul Daniel Oprita a primit o oferta din Iran, de la echipa clasata in acest moment pe locul 6  in prima liga persana, scrie ziarul „Prahova”.

Arena Yadegar-e-Emam nu are locuri libere la partidele lui Tractor Sazi

FC Tractor Sazi Tabriz are o arena cu o capacitate de 70.000 de locuri, iar la meciurile echipei antrenate de portughezul Antonio Oliveira stadionul „Yadegar-e-Emam” este arhiplin.

La FC Tractor au antrenat romanii Ted Dumitru (1977-1980) si Vasile Godja (1990-1997 si 2003), ultimul fiind in continuare in conducerea clubului. Daniel Oprita a fost remarcat de iranieni inca de pe vremea cand juca pentru azerii de la FC Baku (2009). FC Tractor Sazi este localizat in Tabriz , capitala Azerbaidjanului de Est, formatia fiind detinuta de fabrica de tractoare din Iran. Clubul mai are un singur stranier, portughezul Flavio Paixao, care este si golgheterul echipei.

author avatar
Sebastian Stan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger