AcasăOldUite ce mesaje emotionante are Bianca Dragusanu pentru sora sa!

Uite ce mesaje emotionante are Bianca Dragusanu pentru sora sa!

(foto: facebook)

Sarbatorile de iarna au sensibilizat-o pe frumoasa Bianca Dragusanu, aceasta postand pe Facebook tot felul de mesaje emotionante pentru sora sa.

(foto: facebook)

Bianca Dragusanu si sora sa nu au avut o copilarie tocmai fericita, dar mereu s-au avut una pe celelalta, Bianca fiind cea mai mare, ea a ocrotit-o tot timpul pe mezina Roxana. „Poate nu am avut o familie, si poate am fost copii saraci, dar mereu ne-am avut una pe cealalta…mi-e dor de tine, surioara mea!”, a fost mesajul postat de Dragusanu pe reteaua de socialzare Facebook, alaturi de o poza cu ele doua de cand erau micute si inconjurate de papusi.

Dupa cateva ore, Bianca a mai publicat o fotografie, in care purta un halat si tinea in mana o hartie cu mesajul  „Vino acasa!”, dedicat tot Roxanei.

Poza a strans peste 4.000 de aprecieri si cateva sute de comentarii. Prietenii din mediul virtual s-au inghesuit sa-i lase acesteia mesaje prin care ii spuneau cat de mult o admira pentru dragostea si grija ce i le poarta surorii sale.

(foto: facebook)
author avatar
Andra Nesu
2.799 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger