AcasăNewsVezi ce masina ne recomanda Jeremy Clarkson

Vezi ce masina ne recomanda Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson intr-o masinuta ca de jucarie

Prezentatorul tv, celebru pentru dragostea sa de motoare puternice, a testat o masinuta ca de jucarie care prinde viteze mici.

Jeremy Clarkson intr-o masinuta ca de jucarie

Jeremy Clarkson, 52 de ani, s-a inghesuit intr-o masina a viitorului pentru a-i testa calitatile pe un drum public, in Londra. La statura sa impozanta, prezentatorul parea mai degraba ca se afla intr-o masina de jucarie, un Buzz Lightyear, personajul din filmul clasic de animatie Toy Story.

Prezentatorul atent isi filmeaza fiecare reactie

In trafic circula cu viteza mica, dar asta nu inseamna ca motorul ei nu are forta. Clarkson a fost dotat cu un costum metalic bizar, dotat cu o casca, care parea conectat la corpul masinii. Probabil ca masinuta va fi prezentata chiar cu aceste imagini intr-un viitor episod al emisiunii Top Gear de pe BBC. Se observa usor camera de filmare atasata de casca in dreptul chipului vedetei. Cu siguranta publicul fidel va fi surprins de schimbarea preferintelor lui Clarkson, care atrecut de la bolizi la… masinute de jucarie. In garajul vilei lui din cartierul de lux Notting Hill troneaza un Ferrari 458.

author avatar
Manuela Golea
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger