AcasăOldMama Oanei Zavoranu, cu lacrimi siroindu-i pe obraji: "Am simtit ca toata...

Mama Oanei Zavoranu, cu lacrimi siroindu-i pe obraji: „Am simtit ca toata viata mi se naruie”

(foto: Happy Hour, ProTV)

Marioara Zavoranu si-a amintit cu groaza de telefonul care o anunta ca Oanei i s-a facut rau in casa si a fost dusa la spital. Nu isi poate sterge din minte imaginile cu fata ei intubata, intinsa pe un pat de spital, in coma.

(foto: Happy Hour, ProTV)

„Am simtit ca toata viata mi se naruie. Ca nu mai exist. A venit intubata, in stare de coma. Nu reactiona. Abia spre dimineata a dat semne de revenire, au scos-o imediat de pe aparate. Cand m-a vazut, mi-a mai venit inima la loc”, a povestit, plangand, Marioara Zavoranu, miercuri, la „Happy Hour”.

Imediat ce a fost anuntata de menajera de ce i s-a intamplat Oanei, mama brunetei s-a grabit sa ajunga la spital. „A fost ca un ciomag dat in cap (…) A fost poate cea mai grea incercare din viata mea. (…) Era vorba de viata Oanei si asta e cea mai mare durere a unei mame”, a mai spus Marioara Zavoranu.

Oana a fost externata, la cerere, seara trecuta si la aceasa ora se afla acasa. Ii sunt alaturi mama si iubitul, Razvan, care au grija ca vedeta sa-si urmeze tratamentul prescris de medici pentru se pune cat mai curand pe picioare. Zavoranu a fost dusa de urgenta la spital, luni noapte. Prietenul ei a declarat ca Oana ar fi combinat mai multe pastile impotriva durerilor de cap cu o bautura carbogazoasa, si din acest motiv i s-ar fi facut rau.

576 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger