AcasăOldTania Budi vorbeste despre un barbat special din viata ei: Pur si...

Tania Budi vorbeste despre un barbat special din viata ei: Pur si simplu ne iubim!

(foto: Acces direct/Antena1)

Se stie ca au avut o relatie in urma cu ani buni si ca, desi s-au despartit, au pastrat o legatura foarte puternica. Tania Budi spune ca se iubesc foarte mult, dar doar ca prieteni. Cine e misteriosul barbat despre care vorbeste frumoasa blonda?

Ei bine, dupa cum multi au intuit, este vorba de Catalin Botezatu. Tania si designerul s-au intalnit, recent, la un eveniment monden si au stat impreuna la aceeasi masa. Au povestit, au glumit si au zambit, incantati sa se revada.

(foto: Acces direct/Antena1)

Intrebati daca se gandesc sa se impace, mai ales ca la un moment dat Botezatu spunea ca Budi ar fi fost singura femeie care l-ar fi convins sa renunte la burlacie, cei doi au dat de inteles ca nu se pune problema de asa ceva. „Tania este o femeie extraordinara (…) Atractia catre Tania o sa ramana toata viata. Pentru ca e o femeie frumoasa si sunt atras de frumusete”, le-a spus Botezatu reporterilor „Acces direct”.

Tania Budi a recunoscut, chiar, ca se iubesc. Dar ca e vorba de o iubire intre doi prieteni, nimic mai mult. „Pe Catalin n-am cum sa-l agat. Noi suntem agatati de foarte multi ani. Pur si simplu ne iubim, ca prieteni, foarte mult”, a dezvaluit blonda.

1.370 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger