AcasăNewsCrin Antonescu, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor: Nu mai e niciun dubiu...

Crin Antonescu, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor: Nu mai e niciun dubiu – premierul Romaniei va fi Victor Ponta

Crin Antonescu

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat in aceasta seara, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor de la alegerile parlamentare, care indica faptul ca Uniunea Social Liberala a obtinut, la nivel national, peste 55% din optiunile electorale ale romanilor, ca votul de duminica „este victoria impotriva regimului Basescu”. Si ca „nu mai e niciun dubiu: premierul Romaniei va fi Victor Ponta”.

Crin Antonescu

Iata principalele declaratii ale lui Antonescu:

Le multumesc tuturor celor care au dat votul lor USL. Va multumim dragi concetateni, si va spunem ca fara dumneavostra cei care astazi ne-ati dat votul, USL nu ar fi existat. USL nu ar fi rezistat. Anul 2012 a fost, intr-adevar, anul victoriei, este victoria dumneavoastra, obtinuta greu, cu incredere, tenacitate si rabdare. Inca de la infiintare, am fost tinta tuturor diversiunilor, calomniilor, injuriilor, intrigilor. Ne-am pastrat unitatea si am sporit unitatea pentru ca v-am avut mereu in spatele nostru pe dumneavoastra.

Votul de astazi inseamna nu doar victoria unei formatiuni politice. Este, intr-adevar, cel mai mare scor politic pe care o alianta l-a obtinut din 1990 pana astazi, dar este mai mult decat atat, acest vot este victoria impotriva regimului Basescu, cu tot ce a insemnat el. Acest vot pe care il vom analiza cand toate voturile vor fi numarate, dar care nu mai poate fi pus la indoiala dupa rezultatele exit poll-urilor (…), ii ia dreptul si posibilitatea lui Basescu de a se mai juca cu destinul dumneavoastra. Acest vot este sentinta dreapta, definitiva pe care ati dat-o regimului Basescu. Anul 2012 a fost anul victoriei impotriva lui Basescu, anul 2013 trebuie sa fie anul victoriei impotriva crizei, saraciei si a stagnarii.

Multumesc, in calitate de copresedinte al USL, tuturor candidatilor si celor care s-au implicat in aceasta campanie. Il salut la Targu Jiu pe actualul si pe viitorul premier al Romaniei, Victor Ponta. Nu mai e niciun dubiu: premierul Romaniei va fi Victor Ponta.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger