AcasăSPORTFOTBAL: Rapid - Otelul 2-3 si giulestenii sunt tot mai aproape de...

FOTBAL: Rapid – Otelul 2-3 si giulestenii sunt tot mai aproape de retrogradare

Otelul Galati a obtinut prima victorie a oaspetilor din etapa a 19-a a Ligii I la fotbal, fosta campioana a Romaniei impunandu-se, cu 3-2, pe terenul lui Rapid Bucuresti.

Derby-ul suferinzilor a inceput in nota de dominare a giulestenilor, Herea reusind sa deschida scorul in minutul 29, dupa ce Roman a trimis pe langa, singur cu poarta goala in fata, in minutul 24.

Oaspetii au restabilit aproape imediat egalitatea. Pena punctand cu o superba lovitura cu capul din apropiere, dupa o centrare excelenta a lui Iorga.
Otelul a intrat in avantaj la pauza, 2-1, Pena reusind dubla in minutul 40, dupa ce Albut a respins in prima faza reluarea lui Bajenaru.

Giulestenii au egalat imediat dupa pauza, Ionita transformand in gol, in minutul 54, o excelenta actiune purtata de Roman pe partea dreapta a atacului rapidist.

Imediat dupa gol, Wallace a fost eliminat direct de la Rapid si finalul intalnirii s-a disputat intr-o singura directie, otelarii cautand cu disperare golul victoriei in superioritate numerica.

Pena a reusit hattrick-ul in minutul 63 si Otelul obtine o victorie meritata, cu 3-2, pe terenul Rapidului, rezultat care afunda tot mai mult trupa antrenata de Marian Rada in zona nisipurilor miscatoare din Liga I la fotbal.

author avatar
Cristi Ionita
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger