AcasăOldIi scot la vânzare vila de 700.000 de euro!

Ii scot la vânzare vila de 700.000 de euro!

*Executorii judecatoresti au pus sechestru pe imobilul din Cotroceni, in care liderul PRM locuieste cu familia
n Politicianul trebuie sa plateasca 20.000 de euro despagubiri intr-un proces pierdut in fata lui Cozmin Gusa*

Vadim Tudor pare urmarit de un blestem. Dupa ce Tribunalul Bucuresti a hotarât ca liderul PRM trebuie sa evacueze sediul partidului, acum el risca sa-si piarda si casa din cartierul Cotroceni care valoreaza aproape 700.000 de euro!

Cozmin Gusa a câstigat un proces de calomnie impotriva lui Vadim, iar executorii judecatoresti au pus deja sechestru pe casa peremistului. Urmatorul pas al acestora este sa scoata vila la vânzare ca sa obtina 20.000 de euro, despagubirile primite de catre Gusa prin decizia instantei. Scandalul dintre cei doi dateaza de aproape patru ani, când Vadim i-a aruncat cuvinte grele lui Gusa: „infractor tigan”, „homosexual”, „derbedeu”, „sobolan tânar”, „paduche”, „agent KGB”.
„Cineva trebuia sa-l opreasca pe Vadim. Este primul proces pierdut de el pentru calomnie. Initial, am vrut sa-mi retrag plângerea, dupa ce Codrin Stefanescu si Marius Marinescu mi-au transmis din partea lui Vadim ca-mi cere iertare. Dar, la nici doua luni, liderul PRM a reinceput cu jignirile, asa ca m-am decis sa merg pâna la capat!”, ne-a marturisit in exclusivitate Cozmin Gusa.
Acum, Vadim nu mai are nici o cale de atac, iar executorii judecatoresti au demarat deja procedura de punere in aplicare a deciziei instantei. „Liderul PRM cauta sa ma sensibilizeze, se vaita ca va ramâne pe drumuri si el, si familia, si cei 30 de câini pe care ii are in grija. Atât il intreb: De ce nu s-a gândit la asta când ma calomnia in mod grosolan? Trebuie sa se termine cu mojicia in politica si cine greseste sa plateasca!”, ne-a mai spus Gusa.
Ironia sortii face ca avocatul acestuia sa fie partenerul de cabinet al lui Victor Ponta, un alt politician pe care Vadim l-a facut in numeroase rânduri cu ou si cu otet. „Cred ca am dat un semnal serios ca nu mai tolerez jigniri si lovituri sub centura. Poate asa voi reusi sa fac curatenie printre politicieni”, a adaugat Gusa pentru „National”.
Vadim mai are insa o sansa sa scape de executarea silita a casei, daca va face dovada ca i-a achitat lui Gusa daunele stabilite de instanta. Problema e ca liderul PRM a spus mereu ca nu are bani, contrar insa dezvaluirilor presei care a demonstrat de-a lungul timpului ca el are o avere uriasa, iar multe dintre proprietatile detinute de politician au fost trecute pe numele unor persoane apropiate.

*Ce insulte i-a adus Vadim lui Gusa*

– „infractor tigan”
– „homosexual”
– „derbedeu”
– „sobolan tânar”
– „paduche”
– „agent KGB”

*Incearca sa salveze macar sediul PRM!*

Vadim spera acum ca hotarârea de evacuare a sediului PRM sa fie anulata de catre judecatorii de la Curtea de Apel. Senatorul a anuntat vineri ca a contestat cu recurs decizia Tribunalului in ce priveste imobilul de pe strada Emil Zola nr. 2. Prima infatisare a procesului de la recurs are loc chiar mâine.

Adrian Nicolae

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger