AcasăSPORTNegoita: "Colaborez cu oricine vrea sa bage bani la Dinamo!"

Negoita: „Colaborez cu oricine vrea sa bage bani la Dinamo!”

Ionut Negoita accepta un asociat potent la Dinamo

Cel mai nou actionar al dinamovistilor este dispus sa intre in asociere cu o alta persoana, pentru ca astfel va fi mai usor de salvat de la faliment clubul din Stefan cel Mare. Ionut Negoita tine sa precizeze ca pe el nu-l pasioneaza procentele detinute de Badea si Savulescu.

Ionut Negoita accepta un asociat potent la Dinamo

Ionut Negoita, omul care l-a inlocuit pe Cristi Borcea in actionariatul FC Dinamo, a declarat, ieri, pentru „National”, ca pentru binele gruparii din Stefan cel Mare, ar fi de acord sa se asocieze cu oricare persoana interesata sa investeasca.

Publicatia noastra a anuntat, ieri, ca Nicolae Badea si Dragos Savulescu negociaza vanzarea actiunilor pe care le detin la club cu miliardarul Tiberiu Urdareanu, informatie pe care patronul UTI Grup nu a confirmat-o. „Nu tin neaparat sa raman cu domnii Nicolae Badea si Dragos Savulescu, mai ales daca ei nu-si doresc asta. Eu vreau sa colaborez cu oricine vrea sa bage bani la Dinamo, pentru ca doresc sa salvez echipa. Daca domnii mentionati mai sus vor sa-si vanda actiunile, eu sunt gata sa ma asez la masa negocierilor cu cei care le vor cumpara”, afirma Ionut Negoita, semn ca acesta nu are de gand sa cumpere procentele detinute de Nicolae Badea si Dragos Savulescu. Cei trei stapani de la FC Dinamo detin, fiecare, cate 30% din actiuni, restul de 10% fiind arondat vechii societati, FC Dinamo 1948 SA, unde Nicolae Badea este presedinte.

author avatar
Sebastian Stan
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger