AcasăNewsDaniel Chitoiu, cartonas galben de la Comisia Europeana

Daniel Chitoiu, cartonas galben de la Comisia Europeana

Daniel Chitoiu a intrat in vizorul comisarului european pentru energie

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a fost urecheat de comisarul european pentru energie, Günther  Oettinger,  pentru modul in care au fost facute numirile la ANRE.

Daniel Chitoiu a intrat in vizorul comisarului european pentru energie

Intr-o scrisoare transmisa ministrului Chitoiu, oficialul european si-a exprimat nemultumirea fata de procedura ”netransparenta si neconcurentiala” prin care a fost selectat Comitetul de reglementare al ANRE. ”Dupa informatiile pe care le detin, anunturile pentru posturile vacante nu au fost puternic mediatizate intr-o maniera corespunzatoare pentru aceste functii, criteriile de selectare nu au fost publicate, iar procesul nu a fost transparent”, se arata in documentul semnat de Oettinger.

Ca sa se scoata, Daniel Chitoiu a pasat responsabilitatea in curtea Parlamentului.  Mai exact, tot printr-o epistola, liberalul a cerut conducerilor celor doua Camere sa formuleze un raspuns privind modalitatea de selectare a membrilor Comitetului de Reglementare al ANRE  si sa-l transmita comisarului Günther Oettinger.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger