AcasăOldNicoleta Luciu renunta la Romania. Se muta in America

Nicoleta Luciu renunta la Romania. Se muta in America

(foto: facebook)

Tot mai multe vedete autohtone decid sa plece peste Ocean pentru a incepe o viata noua. Este si cazul frumoasei Luciu care vrea sa se mute peste hotare impreuna cu familia.

(foto: facebook)

Nici nu-si mai vede capul de treaba intre atatea concerte,  repetitii de la „Dansez pentru tine” si emisiunea „Vocea Romaniei” la care este co-prezentatoare. Are patru copii acasa si un sot despre care s-a tot scris in presa ca a inselat-o. Sa fie acesta motivul pentru care Nicoleta Luciu planuieste sa emigreze in Statele Unite? Potrivit ziarului Libertatea, cativa apropiati de-ai cuplului Luciu-Csergo au povestit ca artista va pleca la anul din Romania, dupa ce isi onoreaza contractele din tara.

“Vorbim des cu Nicoleta. A fost si pe la noi cand a venit in vacanta in America, impreuna cu sotul sau. Recent mi-a spus ca vor sa se mute si ei in State, la Los Angeles. Stiu ca planurile sale sunt avansate, deja s-a interesat ce presupune aceasta mutare. Nicoleta si Zsolt au multi prieteni in SUA, atat in L.A., cat si la New York”, a povestit un prieten de-al Nicoletei, pentru sursa citata. La fel ca Nicoleta, au luat drumul Americii si alte vedete autohtone, precum Anamaria Ferentz, Lili Sandu, Monica Gabor sau Cristi Borcea.

author avatar
Andra Nesu
608 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger