AcasăUtileHoroscopHoroscop - 4 decembrie 2012 - Invatati arta iertarii!

Horoscop – 4 decembrie 2012 – Invatati arta iertarii!

BERBEC

Dragostea este in aer, adusa de Luna in semnul vostru zodiacal! Acceptati flirturile adresate voua, ca n-o fi foc, chiar daca aveti parteneri. „Jocurile” astea doar va aduc aminte ca oamenii se simt atrasi de voi.

 

TAUR

Aveti acces la niste informatii foarte tari, care ar putea sa va propulseze in cariera. Sau sa va orienteze spre alta cariera. Depinde cum le gestionati si ce vreti, de fapt. N-ar fi rau sa va sfatuiti cu un prieten.

 

GEMENI

Venus si Luna trag de voi, obligandu-va sa acordati atentie vietii sociale si exceselor sexuale. Aveti grija! Sunteti prea inteligenti sa fiti prinsi in situatii compromitatoare! Castigati mai mult cu proprii parteneri.

 

RAC

De cum va treziti de dimineata, realizati ce minunati sunteti! Luna, in cooperare cu Uranus, incurajeaza primirea de bonusuri si recompense-surpriza. Veti fi fericiti azi si la munca, ceea ce chiar e de invidiat.

 

LEU

Faceti progrese in afacerile personale sau in litigiile in derulare! Luna si Soarele va armonizeaza viata, eliminand tensiunile. Doar relatia cu familia are nevoie de multa creativitate.

 

 

FECIOARA

Realitatea nu se ridica la nivelul asteptarilor voastre? Extraordinar! V-ati dat seama. Inseamna ca v-ati trezit la realitate, ceea ce e foarte bine. Acum o sa va mobilizati ca sa va indepliniti visurile!

 

BALANTA

Luna se combina cu Neptun si va aduce transformari in viata amoroasa. Adica va aduce un surplus de pasiune, care, gresit administrata, poata sa creeaze si o drama. Si copiii au nevoie de atentia voastra.

 

SCORPION

Responsabilitatile voastre parca se inmultesc la sfarsit de an. Aveti nevoie de o organizare mai eficienta a programului. Spre dupa-amiaza o sa aveti de-a face cu niste documente importante. Fierbinti!

 

SAGETATOR

Actionati sub impulsul momentului si nu e cazul sa dati rateuri tocmai acum, la spartul targului! Fiti atenti la detalii. Si, in primul rand, nu va grabiti azi! Sunt posibile accidente din cauza unor intarzieri.

 

CAPRICORN

Relatiile cu colegii par sa se dezghete, in parte si pentru ca deveniti mai volubili. Vreti sa impartasiti cu partenerii de lucru tot ce-ati gandit zilele astea. Astrele favorizeaza relatiile cu prietenii.

 

VARSATOR

Aveti energie suficienta sa va atingeti obiectivele. Singurul inconvenient ar putea fi dat de emotiile puternice. Dragostea e si ea in carti, asa ca sa nu fiti surprinsi daca va cauta niste „fosti”!

 

PESTI

Legile spirituale isi fac loc printre sentimentele voastre si va orienteaza spre actiuni caritabile. Daca dati azi, veti primi indoit inapoi! Resursele voastre financiare par sa se rotunjeasca din „nimic”!

author avatar
Adina Mutar
692 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger