AcasăSPORTFOTBAL: Petrolul s-a impiedicat la Medias

FOTBAL: Petrolul s-a impiedicat la Medias

Gaz Metan Medias s-a impus, cu 2-0, impotriva formatiei Petrolul Ploiesti, in primul meci din ultima etapa a turului Ligii I la fotbal.

 

Desi ploiestenii aveau nevoie de o victorie pentru a ramane in lupta pentru podium, vedetele lui Cosmin Contra nu au reusit sa se adapteze la conditiile de joc, astfel ca mediesenii au fost vioara intai a intalnirii.

Cu Astafei, Eric si Bawab in formula de start, Gaz Metan si-a impus rapid jocul si Astafei a deschis scorul in minutul 20, mijlocasul gazdelor punctand cu o reluare din apropiere.

In minutul 59, Bawab i-a pacalit usor pe Galamaz si Mustivar, dar nu a reusit sa-l invinga pe Bornescu. Doar 10 minute mai tarziu, Nicandro a fost faultat in careu de Galamaz, iar Bawab a transformat cu siguranta penaltiul acordat.

 

Gaz Metan: Plesca – Trtovac, Muth, Markovic (Frasinescu ’39), Buzean – Nicandro, Tahar – Astafei, Eric (Zaharia ’79), Llullaku (C.Petre ’64) – Bawab.

Petrolul: Bornescu – Avogadri, Manasse, Galamaz, Guilherme – Cristea (Marinescu ’46), Mustivar (Tony ’75), Cristescu – Oprita (Morar ’60), Bokila, Grozav.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger