AcasăMONDENInna vrea „duet” cu cinci odata!

Inna vrea „duet” cu cinci odata!

Aflata pentru cateva zile in Romania, cantareata Inna a poposit, marti dimineata,  in studioul Kiss FM, unde, in stilu-i caracteristic, a facut o declaratie-soc.

Inna e pusa pe colaborari cu artisti romani

Trezita cu noaptea-n cap, artista a venit la intalnirea cu simpaticii Carcotasi pentru a canta live si a povesti ce are de gand sa faca in viitorul apropiat.

Cantaretei i-ar placea sa cante cu Holograf

Iscodita de gazde cu privire la artistii romani cu care si-ar dori sa colaboreze, Inna nu a stat prea mult pe ganduri si a raspuns dintr-o rasuflare.

“As face un duet cu Holograf”, a explicat bruneta, care pare sa fi uitat faptul ca “duetul”, potrivit dictionarului, inseamna “formatie vocala de doi interpreti”, or in cazul Holografului, vorbim deja de cinci artisti, deci mult mai multi de doi. Aceasta nu este, insa, singura data cand Inna gafeaza. Nu cu mult timp in urma, de exemplu, artista a scris pe Twitter ca i-a placut la nebunie primirea de care a avut parte intr-un anume oras croat, al carui nume, in limba romana, este un cuvant vulgar. “Pula a fost minunata in seara asta. Iubesc Croatia!”, a scris atunci Inna, care, putin mai tarziu, a revenit cu precizarea: “Bucuresti este HOT. Sper sa nu insemne altceva in alta limba. Astfel as face o alta gafa”. Trecand, insa, peste partea cu “duetul”, ii dorim lui Dan Bittman sa isi revina si poata canta din nou, pentru a putea colabora cum se cuvine cu Inna.

author avatar
Alina Creanga
583 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger