AcasăSPORTAlarma pentru Bute! Froch l-a rupt in doua pe americanul Mack

Alarma pentru Bute! Froch l-a rupt in doua pe americanul Mack

Certat de specialisti ca si-a ales un adversar slab, campionul mondial la categoria supermijlocie a precizat ca avea nevoie de un meci de incalzire inaintea unui an, 2013, care trebuie sa devina cel mai bun al carierei.

Froch a sters podeaua cu americanul Mack

Sustinut de peste 10.000 de fani in Nottingham-ul natal, Carl Froch l-a tavalit bine pe Yusuf Mack, americanul facand cunostinta cu podeaua inca din prima repriza.

Premiul cel dulce primit de britanic

„Cobra” a pus capat disputei in runda a treia, administrandu-i adversarului sau a cincea si cea mai usturatoare infrangere din cariera unui boxer facut knock-out si de luptatori mai slab cotati, precum Berrio sau Andrade.

Cum era de asteptat, imediat dupa meci, Froch a inceput sa trimita sageti otravite catre Lucian Bute, stiut fiind faptul ca cei doi ar trebui sa se infrunte din nou in martie anul viitor, la Montreal. „Eu sunt gata de meci, numai el poate decide daca ne batem sau nu. Dar dupa ce am aratat in aceasta seara nu cred ca Lucian mai are curajul sa-mi ceara revansa” a precizat Froch. Britanicul sustine ca este mai pregatit fizic ca niciodata si vrea ca anul 2013 sa fie cel mai bun din cariera sa. Desi admite ca are nevoie de cate 12 saptamani de pregatire infernala inaintea oricarui meci puternic, boxerul din Nottingham si-a propus disputarea a trei meciuri pentru anul viitor. Mai intai, „Cobra” vrea returul cu Bute, chiar daca este posibil sa fie pus sa renunte la centura de campion pentru intalnirea de la Montreal. In cazul in care meciul cu Lucian se amana, Froch sustine ca este gata sa-si masoare fortele cu canadianul Adonis Stevenson, challengerul obligatoriu din partea IBF. Apoi, pentru partea a doua a anului, britanicul si-a propus sa razbune infrangerile suferite cu Mikkel Kessler (aprilie 2010) si Andre Ward (decembrie 2011), singurele din cariera sa de profesionist.[youtube]tvk1cztoOsE[/youtube]

Dedicatie pentru sotia insarcinata

Ca la fiecare meci sustinut de cand este implicat in lupta pentru titluri mondiale, Carl Froch a avut-o sef de galerie, impotriva lui Yusaf Mack, pe frumoasa Rachael Cordingley, logodnica sa. Desi este insarcinata si va da nastere, cat de curand, celui de-al doilea copil al cuplului, viitoarea Doamna Froch s-a manifestat in stilu-i caracteristic, extrem de zgomotos, pe toata durata intalnirii. De altfel, la finalul meciului, Froch i-a dedicat victoria brunetei precizand ca spera ca al doilea sau copil sa fie tot un baiat pe care sa-l faca ori boxer, ori fotbalist la Nottingham Forest, mai ales pentru ca Rocco, primul sau fiu, pare mai inclinat spre alte sporturi precum baschet sau hochei pe gheata.

author avatar
Cristi Ionita
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger