AcasăOldTeleorman, pepiniera de sclave a Europei

Teleorman, pepiniera de sclave a Europei

E groasa rau daca pârlita asta de criza economica a ajuns sa afecteze pâna si businessurile crimei organizate. Pentru ca femeile trimise cu japca la produs au din nou intâietate in preferintele vânzatorilor de carne vie. Asta dupa ce trei ani de zile, barbatii exploatati prin munca fortata au fost principala marfa de export a traficantilor de persoane.

Numarul nenorocitilor care ajung o simpla sursa de profit a traficantilor ramâne ridicat. Mai ales ca, inainte ca românul sa se fi nascut poet, este clar ca suntem un popor de creduli.

*Barmanii si taximetristii*

Tocmai pentru a le deschide ochii potentialelor victime, politistii au intocmit o radiografie a modului de lucru al traficantilor. Care nu ar avea de lucru fara colaboratorii lor de baza, racolatorii. Care, culmea, sunt mai ales rude apropiate, vecini sau prieteni ai viitoarei victime. Totusi, majoritatea racolatorilor provin din rândurile barmanilor si taximetristilor, care colaboreaza in sistem part – time cu liderii gruparilor de crima organizata.

*Sursa de furnizare*

Indiferent ca este vorba de barbati sau femei, traficantii au reguli bine stabilite prin care ii agata pe cei care le vor aduce sume colosale odata cu vânzarea lor afara. Iar „principala sursa furnizoare de victime” pentru traficanti este Teleorman. Tocmai judetul pastorit de nimeni altul decât presedintele Consiliului Judetean, Liviu Dragnea cel ce se visa mâna forte de la sefia Ministerului de Interne. Urmat, in statisticile Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane, de Iasi, Dolj, Olt, Mures, Ialomita, Botosani, Calarasi, Constanta, Brasov, Vaslui,Galati si Alba. Inedit este si faptul ca victimele masculine provin din mediul rural, având intr-o proportie covârsitoare cel mult opt clase.
In schimb, in ultima vreme, fetele „ce pun botul” la ”cardeala” traficantilor sunt domnisoare de la oras, care vor sa epateze. Si uite cum spartul in fite le transforma in sclave sexuale.

Toni Matei

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger