AcasăOldLeonard Miron recunoaste: Sunt homosexual. Nimeni nu ma poate convinge sa renunt...

Leonard Miron recunoaste: Sunt homosexual. Nimeni nu ma poate convinge sa renunt la Miguel! – VIDEO

Leonard Miron (foto: Kanal D)

Fostul prezentator TV Leonard Miron a confirmat ca este gay. Mai mult, a povestit despre ce relatii a avut, ce crede familia sa despre orientarea lui sexuala si despre Miguel, barbatul care ii este alaturi de zece ani.

Leonard Miron (foto: Kanal D)

Leonard Miron a fost prezent miercuri seara, in platoul emisiunii mondene WowBiz, unde a vorbit deschis despre viata sa. „La un moment dat mi-au placut si fetele. Da, am incercat sa am relatii si cu femeile. Nu pot sa spun cand mi-am dat seama ca trebuie sa renunt la ele. Am avut doua relatii cu barbati inainte de Miguel, de opt ani si de patru ani. La un moment dat mi-am spus ca n-are rost sa ma mint pe mine, dar nici n-am vrut sa-mi mint familia…Asta a fost ideea! Intalnirea cu el mi-a bulversat viata. Nimeni nu ma poate convinge sa renunt la Miguel. Nu l-am inselat niciodata”, a marturist Leonard Miron, la KanalD.

Fostul prezentator TV l-a cunoscut cu spaniolul Miguel la Bucuresti si de atunci viata lui s-a schimbat. In urma cu zece ani, Miron a plecat din Romania si s-a mutat definitiv in Marea Britanie, pentru a-si putea trai in liniste povestea de amor. „In Anglia, in momentul cand iti cauti o slujba, nimeni nu e interesat de orientarea ta sexuala. Eu si Miguel locuim acolo, avem un apartament si la Madrid. Haideti sa nu judecam! Este optiunea mea…Nu mi-a zis nimeni nimic in fata! M-am cunoscut cu Miguel pe cand lucra la Bucuresti. Eu il alint cu apelativul Mikiduta”, a mai dezvaluit fostul prezentator tv.

VEZI VIDEO AICI.

author avatar
Andra Nesu
1.101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger