AcasăOldUite cine l-a facut pe Marius Moga sa aplaude in picioare, urcat...

Uite cine l-a facut pe Marius Moga sa aplaude in picioare, urcat pe scaun! VIDEO

(fto: Captura video ProTV)

Marius Moga si Horia Brenciu au profitat marti seara, in a doua editie a confruntarilor la Vocea Romaniei, de fiecare moment pentru a-si adresa cuvinte dure si replici taioase in incercarea de a-si apara concurentii.

(fto: Captura video ProTV)

Dupa ce antrenorii au discutat in contradictoriu si s-au atacat dupa presatia pe care au avut-o invataceii lui Marius, David Bryan si Marcel Rosca, a urmat si revansa lui Moga. Discutiile dintre el si Brenciu au continuat dupa prestatia lui Marius Bala si a Dalmei Kovacs, elevii lui Horia.

Marius le-a reprosat celor doi interpreti ca nu s-au ridicat la nivelul piesei ”Somebody that i use to know“. ”E o piesa atat de frumoasa si are atata pasiune… Cand tu ai cantat primul refren si ai atacat refrenul ala pe cap a fost asa… “. Brenciu l-a completat imediat pe Moga si i-a spus ca a gradat si ca se foloseste de toate armele sale in lupta. ” Da ma, a gradat dar asta nu piesa sa gradezi. Nu, nu, nu. Horia cea mai frumoasa parte a piesei asteia este refernul. Ce e aia, cantam floricele pe campii? Imi pare rau ca ai plecat, dar e ok, poti sa pleci ”, a fost replica lui Moga.

Cearta a luat proportii cand Randi i-a spus lui Horia ca nu ar trebui sa se simta jignit. Horia le-a spus ca nu s-a suparat, dar ca se vede nevoit sa le spuna ca sunt tineri. Atunci, Moga s-a urcat cu picoarele pe scaun si a inceput sa-i aplaude ironic pe cei doi concurenti: ”Ai luat-o prea… noi nu mai zicem nimic. Ai cantat superb, mi-a placut foarte mult. Bravo, toata lumea bravo. Hai ma Horia, ma, accepta cand primesti niste critici, ca nu le primesti tu in primul rand, le primesc ei“, i-a spus infuriat Marius.

Brenciu a incercat sa se apere, atat pe el cat si pe elevii sai, insa fara succes. ”Tu trebuie sa asculti piesa asta de mai multe ori ca sa te prinzi. A face observatii, doar de dragul de a face observatii, zau ca nu te inteleg“, i-a spus Horia. Moga i-a spus ca si-ar dori sa fie ca la fotbal si sa vada si el reluarea ”ca poate e atat de absorbit de moment, incat uita sa  asculte“.

VEZI VIDEO AICI.

author avatar
Alina Stancu
527 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger