AcasăNewsVictoras, esti rau cu tine!

Victoras, esti rau cu tine!

Asa cum ”National” a anuntat in exclusivitate, Dan Mihalache a fost sacrificat pentru ca Executivul sa-si mai curete un pic imaginea. Liberalul a fost demis, ieri, din functia de secretar general adjunct de premierul Victor Ponta.

Incercand sa fie spiritual, Victor Ponta s-a cam faultat singur

Interventia presedintelui de luni seara a incins spiritele in USL.

Crin Antonescu le cere colegilor sa respecte reguli pe care el le incalca intr-o veselie

In timp ce Crin Antonescu si Dan Voiculescu au tratat cu dispret declaratiile lui Traian Basescu si s-au grabit sa ameninte cu o noua suspendare, premierul Victor Ponta, al carui viitor politic se joaca dupa 9 decembrie, a  descifrat cu atentie mesajul prezidential, mai ales pe cel referitor la desemnarea unui prim-ministru ”care sa serveasca interesul national”.

Dan Mihalache a fost demis de premier

Prin urmare, ca sa nu poata fi respins de Basescu pe motiv de ”interes national”, Ponta s-a executat, eliminandu-l din echipa sa pe Dan Mihalache, unul dintre demnitarii acuzati de incompatibilitate. Ce-i drept, daca ne luam dupa functie (Mihalache era secretarul general adjunct al Guvernului) se poate spune ca premierul a inceput cu sfarsitul, pe lista aflandu-se si trei ministri – Eduard Hellvig, Ovidiu Silaghi si Liviu Pop. Care l-au cam vandut pe colegul Mihalache ca sa-si pastreze ei functiile. Numai ca bucuria s-ar putea sa le pice-n scarba, avand in vedere ca situatia lor se va afla pe agenda discutiilor dintre Ponta si Basescu, dupa cum a declarat chiar premierul.

Se ia singur peste picior

Pana atunci insa, seful Executivului, maestru al persiflarii, a reusit sa se taxeze singur, incercand  sa fie ironic cu jurnalistii care nu-l mai slabeau cu intrebarile legate de o posibila remaniere. ”Eu ma duc la Cotroceni cu gandul cum sa facem sa obtinem cat mai multi bani pentru Romania in 2014-2020. (…) Ma  duc si eu cu gandul meu, pe urma vedem, poate plec cu gandul presedintelui”, a afirmat Ponta.

Antonescu, tu ce ganduri ai?

La randul sau, liderul PNL a pierdut o buna ocazie sa taca. Pus sa comenteze schimbarea lui Dan Mihalache din Guvern, Antonescu s-a apucat sa tina o prelegere despre obligatiile pe care le are un demnitar, obligatii pe care el insusi le-a incalcat de nenumarate ori. ”Dan Mihalache a fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite (cea referitoare la parteneriatul romano-american si  ANI – n.r). In politica, astfel de declaratii se platesc”, a afirmat Crin Antonescu .  Acelasi Antonescu, presedinte al Senatului, deci demnitar si el, care ne-a incantat auzul cu declaratii de genul: ” Nu se poate sa fii ditamai presedinte de Comisie Europeana, ca domnul Barroso, si din vacanta de undeva sa-i mai trimiti o scrisoare domnului Ponta”, ”In spatele lui Basescu sunt 900.000  de oameni si ambasadorul SUA. Cu asta ne luptam. Eu nu stiu cine este mai puternic!” etc.

[poll id=”390″]

author avatar
Adelina Ionicel
514 afisari

1 COMENTARIU

  1. …poanto, pentru ce i-ai facut lui mihalache, care a avut sange in cardan sa spuna ce trebuie, te-ai lins pe bot de votul meu…sa-ti fie de bineeee…!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger