AcasăSPORTOltchim are cea mai buna aparare din Liga Campionilor!

Oltchim are cea mai buna aparare din Liga Campionilor!

Fetele de la Valcea si echipa tehnica celebreaza calificarea in grupele principale

Echipa fanion de handbal feminin romanesc a reusit sa ajunga la cea mai buna formula de joc din istorie, iar tehnicianul danez, adus in aceasta vara, a izbutit sa construiasca IMPENETRABILA OLTCHIM!

Fetele de la Valcea si echipa tehnica celebreaza calificarea in grupele principale

Pana acum, cele mai slabe capitole al fetelor de la Oltchim au fost apararea si, bineinteles, fluctuatile de concentrare pe parcusul unui meci.  Oltchim a jucat finala Ligii Campionilor, in sezonul 2009-2010, dar a ratat trofeul in duelul cu Viborg tocmai din cauza acestor hibe. Sosirea pe banca tehnica a lui Jakob Vestergaard, dar si a unor jucatoare de mare valoare, a schimbat radical situatia in tabara „galacticelor”,  formatia valceana avand in acest sezon cea mai buna aparare din grupele Ligii Campionilor.

Cu 107 goluri primite, Bulatovici &Co sunt cele mai bune la acest capitol, dupa cinci partide jucate in prima faza a grupelor, calificarea de pe primul loc in grupa A, cu maximum de puncte, fiind un obiectiv ca si realizat. ETO Gyor (108 goluri primite) si Buducnost (111 goluri) sunt urmaritoarele valcencelor, aceasta fiind si ierarhia preconizata de casele de pariuri pentru favoritele la castigarea editiei 2012-2013. In plus, in trupa lui Vestergaard nu mai exista o singura marcatoare, gen Cristina Neagu sau Yezil Ozel. Acum toate compartimentele echipei se regasesc pe lista jucatoarelor care inscriu. Duminica, Oltchim va disputa ultima partida din grupa preliminara A, la Valcea, in compania nemtoaicelor de la Buxtehuder SV, fara victorie dupa cinci meciuri.

author avatar
Sebastian Stan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger