AcasăOldMihai Mitoseru, singur de ziua lui. Afla de ce!

Mihai Mitoseru, singur de ziua lui. Afla de ce!

Dupa nenumarate certuri cu iubita sa Noemi, Mihai s-a hotarat sa puna capat povestii lor de iubire, spunand ca este decis sa nu mai  aiba o relatie serioasa multa vreme.

Mitoseru a anuntat, miercuri seara, la „Un show pacatos”, ca s-a despartit, nici el nu mai stie a cata oara, de Noemi. Dar surpriza abia urma sa apara. „Exista o femeie pe care as lua-o de sotie oricand, fara sa o cunosc prea bine, dar nu spun cine”, a afirmat invitatul lui Capatos. Moderatorul show-ului tv a obtinut informatia, cu multe insistente: „Nu spun ma, ca se supara Simona Gherghe (…), da, despre ea e vorba. Imi place de Simona Gherghe! Nu stiu inca daca sunt indragostit de ea, dar imi place”, a povestit Mitoseru.

Cat despre relatia pe care a avut-o cu Noemi, actorul nu poate sa spuna decat ca nu stie daca se vor mai impaca vreodata. Povestea celor doi, despartirile si impacarile lor sunt de mult timp in atentia presei. Ceea ce pare sa fi dus la ruptura, posibil, definitiva este faptul ca Noemi nu poate trece peste infidelitatea lui Mihai. Desi acest lucru s-a intamplat cu mult timp in urma, iubita fostului prezentator tv pare sa-si aminteasca la fiecare cearta de faptul ca Mitoseru a inselat-o cu prietena ei.

author avatar
Alina Costache
985 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger