AcasăNewsRomney: L-am sunat pe Obama sa-l felicit pentru victorie - VIDEO

Romney: L-am sunat pe Obama sa-l felicit pentru victorie – VIDEO

(foto: Agerpres)

Republicanul Mitt Romney si-a recunoscut infrangerea in alegerile prezidentiale, afirmand intr-un discurs sustinut la Boston ca l-a sunat sa-l felicite pe Barack Obama pentru victoria in scrutinul pentru Casa Alba.

(foto: Agerpres)

Dupa aflarea rezultatelor alegerilor, Romney le-a multumit votantilor si sustinatorilor sai. „Abia ce l-am sunat pe presedintele Obama sa-l felicit pentru victorie. Sustinatorii si echipa lor merita felicitari. Le doresc numai bine, in special presedintelui, caruia ii urez succes in conducerea natiunii noastre”, a declarat republicanul, in fata sustinatorilor sai, la Boston.

Discursul lui Obama, castigatorul alegerilor din SUA – VIDEO

Alegeri prezidentiale SUA: Obama a castigat un nou mandat la Casa Alba

Declarand ca „a dat totul pentru aceasta campanie” si ca respecta decizia americanilor, care l-au ales pe Obama pentru un nou mandat la Casa Alba, Romney i-a urat o data in plus succes democratului. „Intr-un moment ca acesta, nu ne putem permite sicane si pozitii partizane”, a adaugat politicianul.

Totodata, Romney i-a multumit familiei si sotiei sale, Ann, dar si lui Paul Ryan, candidatul republicanilor la functia de vicepresedinte al Statelor Unite.

[youtube]aQruYgVP2SY[/youtube]

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger