AcasăNewsDiscursul lui Obama, castigatorul alegerilor din SUA - VIDEO

Discursul lui Obama, castigatorul alegerilor din SUA – VIDEO

(foto: Agerpres)

Reales presedinte al Statelor Unite, Barack Obama a declarat in discursul sustinut marti seara, dupa aflarea rezultatelor alegerilor, ca pentru America „ce e mai bun urmeaza sa vina”.

(foto: Agerpres)

Obama a urcat pe scena, in fata sustinatorilor sai din Chicago, insotit de familia sa – sotia, Michelle, si cele doua fete, Malia si Sasha. Aclamat de cei din sala, liderul de la Casa Alba a tinut sa le multumeasca celor care l-au votat si l-au ales din nou presedintele al SUA. „Suntem o familie americana si ne ridicam sau cadem impreuna, ca o singura natiune. In aceasta seara, la aceste alegeri, voi, poporul american ne-ati amintit ca desi a fost un drum greu si parcursul lung, am revenit. Stim in inimile noastre ca ce e mai bun pentru America urmeaza sa vina. Vreau sa multumesc fiecarui american care a votat la aceste alegeri”, a sustinut presedintele american, adaugand ca e nevoie de „compromisuri dificile” pentru a merge mai departe.

Odata discursul incheiat, familia lui Obama a urcat din nou pe scena, alaturi de cea a vicepresedintelui Joe Biden. In scurt timp scena a fost inundata de confetti, iar sala a continuat sa aplaude si sa-l aclame pe Obama, castigatorul unui nou mandat de patru ani in fruntea Statelor Unite.

Potrivit estimarilor prezentate de televiziunile americane, in urma exitpoll-urilor, democratul Barack Obama a depasit pragul de 270 de voturi din partea electorilor, obtinand 303, fata de 206 ale contracandidatului sau, republicanul Mitt Romney.

[youtube]Of4MFHUXUxw[/youtube]

559 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger