AcasăMONDENCum a scapat Marian Dragulescu de blestemul Larisei

Cum a scapat Marian Dragulescu de blestemul Larisei

Vineri seara, Marian Dragulescu si partenera lui, Adriana, nu i-au convins pe spectatori, care i-au eliminat

Larisa, fosta sotie a lui Marian Dragulescu, nu si-a ascuns niciodata dorinta de a-l vedea pe gimnast eliminat  de la” Dansez pentru tine”.

Vineri seara, Marian Dragulescu si partenera lui, Adriana, nu i-au convins pe spectatori, care i-au eliminat

Vineri seara, dupa votul publicului, blonda doar ca nu a sarit intr-un picior de bucurie. Haha… s-a terminat ,«Dansez pt tine» exact asa cum am spus: Marian out!!!”, a notat Larisa pe Facebook, neuitand sa ii adreseze fostului sot cateva cuvinte bine simtite .

Larisa Dragulescu sustine ca fostul ei sot este ipocrit

“Cand am zis sa cazi in cap, ai cazut, cand mi-am dorit sa nu mergi la olimpiada, visul tau cel mai mare, la fel , nu ai avut parte si acum… cum sa lupti pentru un strain cand propriul tau copil are muult mai mare nevoie de tine ?!!!!”, a izbucnit Larisa.

Accidentat grav, Pavel Stratan i-a incredintat-o lui Dragulescu pe Andreea

Bucuria ei a durat, insa, doar pana duminica, atunci cand PRO TV a facut un anunt bomba: Marian se va intoarce in concurs. Pe post de inlocuitor al lui Pavel Stratan, care, accidentat fiind,  nu mai are voie sa danseze pana nu se reface complet. Evident, situatia a enervat-o la culme pe Larisa, care a izbucnit din nou. “Danseaza pentru alta acum, gata, a terminat lupta lui suprema pentru cealalta”, a comentat blonda.

author avatar
Alina Creanga
878 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger