AcasăNewsRespingerea lui Leonard Orban de catre PE reaprinde tigania politica in Romania

Respingerea lui Leonard Orban de catre PE reaprinde tigania politica in Romania

Leonard Orban a ratat numirea la Comisia Europeana de Audit pe mana politicienilor romani, prinsi in razboiul USL - PDL

Esecul numirii lui Leonard Orban la Curtea Europeana de Audit le-a oferit politicienilor damboviteni o noua ocazie de a se da in stamba.

Leonard Orban a ratat numirea la Comisia Europeana de Audit pe mana politicienilor romani, prinsi in razboiul USL - PDL

Avizat negativ de plenul PE, Leonard Orban si-a retras candidatura. Pana sa avanseze Romania o noua propunere (postul ne apartine), USL si PDL respecta traditia mahalalei politice dambovitene punandu-si din nou poalele-n cap. ”A fost mai important pentru Traian Băsescu sa-si arate muschii in fata lui Leonard Orban si sa-l pedepseasca pentru neobrazarea de a accepta sa ramana ministru in guvernul USL”, a atacat frontal pesedistul Catalin Ivan.

”Nu inteleg cum unele interese de partid, ale PPE-ului, influentate de la nivel intern din Romania, au putut plasa in plan secund considerente obiective legate de performantele confirmate ale domnului Orban”, i-a tinut isonul Titus Corlatean. ”E vorba si de un esec al lui Victor Ponta. Premierul nu a inteles ca opozitia fata de candidatura lui Orban nu a venit doar de la PPE, ci si de la conservatori si liberali (inclusiv din PNL!)”, a ripostat Cristian Preda. ”Intregul grup al Verzilor (de stanga, apropiati de socialisti) a votat impotriva, precum si multe delegatii nationale apartinand grupului politic liberal”, l-a secundat Sebastian Bodu pe Preda.

author avatar
Simona Badulescu
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger