AcasăNewsSorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea

Sorin Blejnar: Stenogramele confirma ca am respectat legea

Sorin Blejnar

Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF, a declarat sambata ca stenogramele aparute in presa in ultimele ore confirma ca a respectat legea si ca „nu are nicio legatura cu dosarul de evaziune fiscala instrumentat”.

Sorin Blejnar

Blejnar sustine ca interceptarile aparute in mass-media ar demonstra ca a respectat legea. „Aparitia acestor stenograme nu face decat sa confirme inca o data ca atunci cand am ocupat functia de presedinte al ANAF am respectat legea, actionand in interesul natiunii romane si al institutiei pe care am condus-o. Totodata, invit mass-media si orice alta persoana interesata sa analizeze cu atentie si obiectivitate toate cele 213 stenograme care se regasesc la dosarul instrumentat de catre DIICOT, pentru a constata cele afirmate anterior de mine, si anume ca nu am nicio legatura cu dosarul de evaziune fiscala instrumentat”, a declarat Blejnar, citat de realitatea.net, preluand Mediafax.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT sub acuzatia de favorizare a infractorului, iar interceptarile publicate in ultimele ore in presa fac parte din acest dosar.

Citeste si CSM s-a autosesizat in cazul aparitiei interceptarilor din dosarul Blejnar

Traian Basescu, interceptat in dosarul lui Sorin Blejnar. AFLA reactia Presedintiei!

Reactii la stenograme – Udrea: Discutia cu Blejnar, despre ajutoare la inundatii

author avatar
eNational
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger