AcasăSPORTAnamaria Prodan, despre flagrant: Nu mai puteam sa traiesc in teroare

Anamaria Prodan, despre flagrant: Nu mai puteam sa traiesc in teroare

Anamaria Prodan a vorbit despre santajul la care a fost supusa de impresarul Dumitru Tudor, anuntand ca a recurs la flagrant deoarece a trait sub teroare.

Sotia antrenorului Stelei, Anamaria Prodan, s-a destainut in cadrul unei emisiuni, anuntand ca a trait in teroare in perioada in care a fost santajata de impresarul Dumitru Tudor, acesta fiind si motivul pentru care a recurs la flagrant pentru a scapa de el .

„El mi-a cerut intotdeauna bani. Dar i-am zis ca nu traim in tara lui Papura voda. Am toate mesajele de la el in telefon. Nu mai puteam sa traiesc in teroare. Asta trebuia sa facem de mult, dar eu n-am vrut sa-i fac rau unui om batrin”, a spus Anamaria Prodan.

Potrivit fostului manager de la U Cluj, problemele au fost cauzate de faptul ca sotul ei este antrenorul Stelei, anuntand ca, daca ar fi ramas la o echipa mica, santajul nu ar mai fi avut loc.

„L-am ajutat cind nevasta lui avea cancer, i-am dat masina… Am crezut ca e un om ok, dar el se certa cu toata lumea din oras. Daca Laurentiu raminea antrenor la o echipa mica nu se mai intampla nimic. De cind e la Steaua sintem atacati incontinuu”, a spus Anamaria Prodan la sport.ro.

Desi impresarul i-a transformat viata intr-un calvar, spunand despre ea ca este portsituata, hoata ori peste, Anamaria Prodan a anuntat ca a reusit sa treaca peste minciunile barbatului, motivul fiind ca are un sot care o iubeste.

„Mi-a cerut intotdeauna, pe toate posturile, bani! Eu nu am datorii si nu am in viata mea fata de nimeni. El a spus ca am fost prostituata, ca am furat, ca am facut puscarie, ca eram peste, ca eram drogata trebuia sa fac asta de acum un an si sa terminam cu circul asta. Bine ca am un sot care ma iubeste si care are incredere in mine si nu a crezut aceste minciuni”, a mai declarat Anamaria Prodan.

author avatar
Ionut Zgimbau
414 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger