AcasăBeverly McClellan, finalista "The Voice", in deschiderea concertului Steve Vai de la...

Beverly McClellan, finalista „The Voice”, in deschiderea concertului Steve Vai de la Bucuresti – VIDEO

Celebrul chitarist Steve Vai pregateste un nou show de zile mari la Bucuresti, asa ca a ales-o pe Beverly McClellan, finalista a primei editii a concursului de talente „The Voice/ Vocea Americii”, pentru a canta in deschiderea concertului sau de la Sala Palatului, de luna viitoare.

Inainte ca Steve Vai sa-si ia chitara, sa urce pe scena in fata fanilor din Romania si sa electrizeze atmosfera cu acordurile noilor piese de pe albumul „The Story of Light”, publicul va avea ocazia sa o asculte, pentru prima oara la Bucuresti, pe Beverly McClellan, una dintre senzatiile concursului „The Voice”.

Finalista a primei editii a popularului show american, Beverly este nu doar interpreta, ci si compozitoare. Are deja cinci albume, cel mai recent intitulat „Fear Nothing”, si un timbru aparte, care l-a convins pe Steve Vai sa o aleaga pentru a canta cu el in turneul european, din care face parte si concertul de la Bucuresti.

[youtube]HuoRWE9vsro[/youtube]

(foto: en.wikipedia.org)

„Cand am vazut-o prima data cantand live am fost pur si simplu hipnotizat. Are o voce foarte puternica pe care stie sa o controleze intr-o maniera extrem de tehnica si totodata foarte naturala, incat piesele curg foarte usor, firesc. Este un performer fantastic, un fel de pasare rara, exotica, ce isi deschide aripile catre toata lumea oferind un spectacol fabulous”, spune chitaristul.

Asa ca daca vrei sa ii asculti pe Steve Vai si pe noua lui artista preferata, Beverly McClellan, inca mai gasesti bilete la concertul de pe 1 noiembrie, de la Sala Palatului. Biletele au mai multe categorii de preturi – 90, 125, 165, 210, 265 lei – si le poti cumpara din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si la Sala Palatului, dar si online, de pe site-ul www.Myticket.ro. Evenimentul Steve Vai la Bucuresti este organizat de Emagic.

[youtube]Z8F9tGW1t8c[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
223 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger