AcasăOldSimona Sensual, goala, sexy si rea pe Facebook

Simona Sensual, goala, sexy si rea pe Facebook

Simona Sensual a reusit sa aprinda imaginatia fanilor ei de pe Facebook dupa ce a postat pe contul personal doua fotografii sexy in care apare aproape goala.

Vedeta de televiziune Simona Suhoi, cunoscuta drept Simona Sensual, a incins atmosfera pe contul personal de pe un site de socializare dupa ce a postat doua fotografii in care apare goala sub dus, aratandu-si formele apetisante.

Mai mult dezbracata decat imbracata, cu sanii si fundul la vedere, Simona Sensual a dorit totusi sa pastreze o oarecare nuanta de mister, motiv pentru care si-a editat fotografiile astfel incat sa nu le arate fanilor ei chiar totul.

Bineinteles, o data cu fotografiile postate Simona Sensual a lasat si doua mesaje prin care a dorit sa ii anunte pe fani ca se afla sub dus deoarece a alergat un pic.

Pentru a vizualiza a doua fotografie postata de Simona Sensual click aici.

author avatar
Ionut Zgimbau
2.832 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger