AcasăNewsCarnagiu in Arad: sapte morti intr-un grav accident rutier

Carnagiu in Arad: sapte morti intr-un grav accident rutier

(foto: arhiva)

Sapte persoane au murit iar alte doua au fost ranite in urma unui grav accident rutier petrecut sambata seara la iesirea din orasul Lipova, din judetul Arad.

(foto: arhiva)

Un grav accident rutier a avut loc sambata seara, in jurul orei 18.25, la iesirea din orasul Lipova, din judetul Arad, in acesta sapte persoane pierzandu-si viata iar alte doua fiind grav ranite. In groaznicul accident au fost implicate un autotren si un autoturism de tip monovolum.

„Un autotren s-a ciocnit cu un autoturism tip monovolum. Din informatiile care ne-au parvenit de la echipajul SMURD prezent la fata locului, sunt sapte morti si doi raniti. Una dintre persoanele ranite a fost preluata cu elicopterul, iar cealalta, a carei stare era stabila, a fost transportata cu ambulanta la Arad”, a declarat George Pleasca, de la ISU Arad, citat de rtv.net.

La fata accidentului au fost trimise mai multe ambulante si echipaje de descarcerare insa de acestea nu a mai fost nevoie, toti ocupantii autoturismului fiind proiectati prin parbriz.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger