AcasăOldNicoleta Luciu s-a decis: Afla daca divorteaza sau nu de Zsolt Csergo!...

Nicoleta Luciu s-a decis: Afla daca divorteaza sau nu de Zsolt Csergo!

Nicoleta Luciu nu se desparte de Zsolt Csergo (foto: facebook)

Nicoleta Luciu e decisa ca, in ciuda speculatiilor si a povestii despre asa-zisul „amantlac”, sa nu se desparta de sotul ei, Zsolt Csergo. „Suntem o familie si asa vom ramane”, spune bruneta.

Nicoleta Luciu nu se desparte de Zsolt Csergo (foto: facebook)

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo raman impreuna, in ciuda oricarui zvon. Bruneta nici nu se gandeste sa isi paraseasca sotul si sustine ca vor continua sa formeze o familie, ca si pana acum. Asa ca fanii Nicoletei pot rasufla usurati: nu se pune problema vreunui divort!  „Am construit o familie bazata pe dragoste si respect si nici un fotograf nu ne va distruge relatia. Suntem o familie si asa vom ramane”, a declarat Luciu pentru Click.

 

Sotul Nicoletei, Zsolt Csergo, a declarat miercuri, la „Happy Hour„, ca nu are o relatie cu tanara care apare in imaginile aparute in presa si despre care s-a spus ca ar fi amanta lui. Mai mult, Csergo a negat ca ar fi lovit-o pe femeie. „Cu Kinga nu am nicio relatie. Kinga este cu prietenul acolo, care e din Budapesta. Era un party, eram in beat, asta e. Eu nu am nicio relatie. Kinga a lucrat la mine la firma multi ani. (…) Eu eram singur. (…) In viata mea nu am batut pe nimeni, nici femeie, nici barbat. (…) Era o cearta. Eram beat, intelegi?”, a spus Csergo.

Nicoleta Lucu si Zsolt Csergo sunt impreuna de mai multi ani si s-au casatorit in urma cu sase luni. Cei doi au patru copii.

2.819 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger