AcasăOldMonica Macovei, pe urmele Elenei Udrea: Pictorial inedit pentru o revista ...

Monica Macovei, pe urmele Elenei Udrea: Pictorial inedit pentru o revista

(foto: Opinia Timisoarei)

Monica Macovei a acceptat propunerea unei cunoscute reviste romanesti de a realiza un pictorial. Europarlamentarul PDL le dezvaluie cititorilor Harper’s Bazaar o alta latura a sa, amintindu-le multora de fotografiile in care Elena Udrea intruchipa personaje feminine celebre, intr-un pictorial inedit.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Pe langa fotografiile in care Monica Macovei apare intr-o alta ipostaza decat cea in care a obisnuit amatorii de politica, adoptand o aura misterioasa si o postura foarte eleganta, europarlamentarul a acordat si un interviu despre lupta impotriva coruptiei din Romania, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Se poate spune ca Monica Macovei a calcat pe urmele colegei sale democrat liberale, Elena Udrea. Anul trecut, fostul ministru s-a transformat uluitor in fata obiectivului aparatului foto. Vedeta unui pictorial pentru revista „Tabu”,  Elena Udrea a intruchipat mai multe personaje feminine cunoscute – rafinata Jackie Kennedy, „Doamna de Fier” Margaret Thatcher sau cantareata Madonna. Fotografiile respective au ajuns si in presa internationala.

911 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger