AcasăMONDENAndreea Raicu isi foloseste mama pe post de cobai in bucatarie

Andreea Raicu isi foloseste mama pe post de cobai in bucatarie

Andreea Raicu, prezentatoarea emisiunii „Mi-s baiatul de la tara”, difuzata de Prima Tv, si-a lansat, ieri, volumul „Mananca si arata bine”, o carte de retete rapide, gustoase si, mai ales, sanatoase.

Andreea a preparat o supa de castraveti chiar sub ochii invitatilor

Dornica sa  demonstreze ca n-a „minciunit”, dar si ca pregatitul mesei poate fi o placere, Andreea s-a gandit sa faca o demonstratie culinara chiar sub ochii participantilor la  petrecerea de lansare.

Mama Andreei a fost degustatorul oficial al evenimentului

Asistata de un bucatar cu experienta si avand sub ochi propria carte, bruneta a pregatit in doi timpi si trei miscari o supa de castraveti.

Carmen Bruma si Malvina Cservenschi au stat la coada pentru autografe

Prima rugata sa testeze preparatul si sa dea verdictul a fost chiar mama Andreei, prezenta la eveniment. „Delicioasa”, a decretat aceasta zambind, intre doua inghitituri, spre amuzamentul zecilor de persoane care i-au fost alaturi Andreei in ziua cea mare.

Iulia Vantur n-a mai avut rabdare si a inceput sa citeasca volumul in toiul lansarii

Odata incheiata lectia de gatit, bruneta  s-a asezat gratioasa la masa si a inceput sa dea autografe.

Amalia Nastase a fost atenta la sfaturile culinare date de Andreea

Printre cele care n-au vrut sa plece de la eveniment fara semnatura Andreei pe carte s-au aflat si cateva vedete, printre care Iulia Vantur, Carmen Bruma ori Malvina Cservenschi.

author avatar
Alina Creanga
941 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger