AcasăSPORTTatal lui Beckham a fost in "Gruia" la meciul CFR – United...

Tatal lui Beckham a fost in „Gruia” la meciul CFR – United

Ted, tatal lui David Beckham

Ted Beckham a solicitat trei bilete pentru meciul CFR – Manchester, disputat marti seara, la Cluj, in grupele Ligii Campionilor. Conducerea ardelenilor s-a declarat onorata de acest lucru si l-a primit pe tatal superstarului englez cu bratele deschise.

Ted, tatal lui David Beckham

Vicecampioana Angliei a fost sustinuta in „Gruia”, la partida cu CFR Cluj, din cadrul etapei secunde din UEFA Champions League, de aproximativ 1.000 de fani.

Stadion plin la CFR - Manchester

Printre acestia s-a regasit si Ted Beckham, tatal fostului star al „diavolilor”, David Beckham.

Tabela de marcaj la final

Un suporter impatimit al lui United, Beckham senior (64 de ani) a contactat prin mail conducerea campioanei Romaniei, prezentandu-se si solicitand trei bilete pentru jocul de marti seara.

Muresan: „A acuzat dureri de spate, dar l-a ajutat staff-ul nostru medical”

„A venit cu niste prieteni, ne-a cerut biletele personal prin mail. Ne-am bucurat enorm, este vorba despre tatal unui fotbalist mare, care a insemnat enorm in acest sport”, a declarat presedintele Iuliu Muresan. Liderul gruparii din „Gruia” spune ca tatal lui „Becks” a avut si ceva probleme medicale pe durata vizitei la Cluj: „A acuzat dureri de spate, dar a fost ajutat cu placere de staff-ul nostru medical”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
537 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger