AcasăSPORTEnglezii, comentarii acide despre fotbalul romanesc

Englezii, comentarii acide despre fotbalul romanesc

(foto: onlinesport.ro)

Fotbalul romanesc este condus de patroni burtosi, sunt de parere jurnalistii englezi, care au facut o descriere acida asupra sportului cu balonul rotund.

(foto: onlinesport.ro)

Jurnalistii englezi au publicat inaintea duelului dintre CFR Cluj si Manchester United, contand pentru grupele Ligii Campionilor, un editorial acid despre fotbalul romanesc, acestia considerand ca patronii romani sunt doar niste burtosi.

„In ultimii ani, fotbalul romanesc a fost si este dominat de niste patroni grasi, galagiosi, de varsta a doua, care arunca cu bani doar pentru a-si satisface ego-ul. Antrenorii sunt angajati si dati afara foarte usor, doar pentru a mentine sus imaginea patronilor. In mod normal, dupa inceputul slab din campionat, si Andone putea fi dat afara deja, singurul lucru care il tine la echipa fiind forma buna din Europa”, a scris Andy Hockley, trimisul celor de la wsc.co.uk.

Totodata, jurnalistii englezi au remarcat si interesul din jurul meciului dintre CFR Cluj si Manchester United, notand ca, in fotbalul romanesc, intalnirile de asemenea anvergura sunt privite ca niste „concerte pop de mare avergura”.

„Posturile de radio ofera bilete la meci ca premii la diferite concursuri. Exact asa cum se intampla la concertele pop de mare anvergura. In esenta, asta ilustreaza cel mai bine nebunia de la Cluj”, a mai scris Andy Hockley.

author avatar
Ionut Zgimbau
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger